Blog

Ik wil groeien!


Vaak krijg ik de vraag. Hoe werkt dat nu eigenlijk, dat coachen.

Coachen is een beleving. Het is een ervaring die je inzichten geeft in jouw blokkades en belemmerende overtuigingen die jouw tegenhouden in je groei. Ze houden je tegen om de persoon te zijn die je diep van binnen bent. Een persoon zonder maskers.Herken je dit:Je bent een perfectionist.Je houdt altijd alle ballen in de lucht.Je bent niet uitgerust als je 's-morgens uit bed stapt.Je holt de hele dag achter de feiten aan.Je kunt niet genieten van de kleine dingen.Je bent een pleaser.Je neemt geen moment voor jezelf.Je stopt je emoties weg.Je wordt geleefd zonder zelf bewust deel uit te maken van je eigen leven.Onderneem dan actie en denk eens aan jezelf.Samen gaan we de uitdaging aan om jouw belemmerende blokkades naar boven te halen. Ik neem je mee op jouw pad. Ja, het is eng en spannend. Er komen emoties naar buiten die je hebt weggestopt maar het is een ontzettend mooie reis die je gaat maken.Ook ik ben gecoacht tijdens mijn opleiding. Ik ben zo dankbaar, dat ik de stap heb durven nemen en eindelijk naar mezelf ben gaan luisteren.Heb je vragen? Wil je kennismaken?

Archief
Volg mij op Social Media
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Aangesloten bij:

hypnotherapie, erkend, hypnoslim, afvallen, roken, depressie, hypnose, therapie
OldPain2Go logo.JPG
stress, burn-out, kracht, hypnotherapie, hypnose, etten-leur, breda, prinsenbeek, roosendaal, schijndel, teteringen, zeeland, tips

Muiderkring 12

4873 GV Etten-Leur

Volg mij;

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

<script type="text/javascript">
    (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo");
    vgo('setAccount', '649962355');
    vgo('setTrackByDefault', true);

    vgo('process');
</script>

Hypnose I Coaching I Therapie I Stress I coach I Etten-Leur I Breda I Zeeland I Rotterdam I Bergen op Zoom I Prinsenbeek I Oosterhout, Zevenbergen I Terheijden I Made I Raamsdonksveer.

Etten-leur Breda stress coach therapeut burn-out , depressie persoonlijke kracht authentiek moeder geluk, stress, gevoel, intuïtie, coach, therapeut, moeder, stoppen met roken, afvallen, hypnose, virtuele maagband, pijnbestrijding, oldpain2go